İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

HAREME.

Yorum

HAREME.

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

826

Okunma

HAREME.

HAREME.

Çevrede şimdi yobazlar dolu.
Bilime düşmandır gerici dölü.
Doğruyu söylemez ağzında dili.
Atası dedeleri olmuştur Yezit.


Derviş şeyh olmuştur işi bitirmiş,
Malları mülkleri çalmış götürmüş.
Pisliğin çamurun içine oturmuş.
Şimdi olmuştur Muaviye Yezit.


Hiç fakirlerin yüzüne bakmaz.
Yalanla dolanla çeşmesi akmaz.
Kendinden başka hareme almaz.
Onu bunu safları kandırır Yezit.


Fehmi.
Görmez fakirleri kendisi toktur.
Bilimden akıldan haberi yoktur.
Ülkenin yoksulları fakiri çoktur.
Bizi yedi bitirdi Allahsız Yezit.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hareme. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hareme. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAREME. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL