Hangi acı sevmenin verdiği acıdan daha asil, daha değerlidir?-- george sand
fatmagül
fatmagül
@fatmagul1

BİR ÖMRE BEDELDİR

19 Ocak 2020 Pazar
Yorum
Şiirgram

BİR ÖMRE BEDELDİR

( 4 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

4,8

Puan

594

Okunma

BİR ÖMRE BEDELDİR

Bazen geceler çok uzundur,
Sanki sabah olmayacakmış gibi...
Bazen geceler huzur verir,
Bazende içini ürpertir...

İnsan mutluysa şayet,gecede bir,gündüzde.
Şayet mutlu değilse,gündüzler bile karanlık...
Mutluluk,kendiliğinden gelmez insana,
Aramasını bilecek,asla pes etmeyeceksin...

Mutlu yaşamanın yolu,sevgiden geçer.
Gerçek seveni bulmak için;
Yorulana kadar arayacak,
Bulduğunda da ölene kadar yaşayacaksın...

Hayatı mutlu yaşamak için çaresine bakmalı,
Gidersek,bir daha dönüşümüz yok dünyaya...
Yaşadığımız ömürde bir gün bile önemli,
Bir gün bile mutlu yaşamak bir ömre bedeldir...


20:31 16.12.2019
FATMA GÜL

Bu şiiri,içimden geldiği şekilde yazdım.
Okuyucularıma içten sevgi ve selamlarımla.

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

4.0

25% (1)

Bir ömre bedeldir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir ömre bedeldir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ÖMRE BEDELDİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.