Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire
sair osman dastan
sair osman dastan

ULAN ALLAH'SIZ,

Yorum

ULAN ALLAH'SIZ,

( 4 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

835

Okunma

ULAN ALLAH'SIZ,

ULAN ALLAH'SIZ,

Sensiz geçen her bir zamana küfür edecek,
Senin ile yaşanacak en kötü anı ödül sayacak,
Her kayb olduğunda bakınca gözlerine kendini görecek,
Kadar seviyorum seni seviyorum,

Bıkmak nedir usanmak nedir bilmeden ölümüne sevecek
Değil gül cemaline saçının bir teli için bütün dünyayı yakacak,
Aldırmadan cenneti senin ile cehennem ateşinde yanacak,
Kadar seviyorum seni seviyorum,

Yanağına konduracağım bir buse için nefessiz kalmayı göze alacak,
Sevmesen’de sen sever iken candan ben uğruna canını verecek,
senden gelen her bir acıyı güzellik sayacak ömrünü sana adayacak,
Kadar seviyorum seni seviyorum...

Bağımsız Şair Yazar Osman Dastan © 16/01/2020.01:00

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ulan allah'sız, Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ulan allah'sız, şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ULAN ALLAH'SIZ, şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL