Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
Şair Kudbettin boz
Şair Kudbettin boz

RESİMLERE

Yorum

RESİMLERE

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

493

Okunma

RESİMLERE

RESİMLERE
Bugün yine eskilere
Bakıp daldım resimlere
Nemlendi her iki gözüm
Baktıkça ben resimlere

Çocukluğum ah gençliğim
Sızlar durur bu yüreğim
Nerde kaldı hayallerim
İçim yandı resimlere

Tek hedefim mutluluktu
Ümitsizlik hiçte yoktu
Nasıl oldu herşey soldu
Gömülmüş bu resimlere

Mazi mazi beni yaktı
Hatıralar hep canlandı
Bugün beni çok ağlattı
Yandım yandım resimlere

Geldi geçti koca yıllar
Tek tek başa düştü aklar
Döküldü bir bir yapraklar
Yıkıldım bu resimlere

Söz kudbettin boz

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Resimlere Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Resimlere şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RESİMLERE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL