Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
tevfik keneş
tevfik keneş

Bir Gülde

Yorum

Bir Gülde

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

508

Okunma

Bir Gülde

BİR GÜLDE

Bağrıma bastığım taşımsın benim
Su ekmeğin gülüm aşımsın benim
Onsekizinden sonra yaşımsın benim
Bir gül de gönlümde güller açılsın

Baharım çiçeğim gözümsün benim
Benden gayri ben de özümsün benim
Dilinden düşmeyen sözümsün benim
Bir gül de ömrümde güller açılsın

KUTUBİ Tevfik Keneş

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir gülde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir gülde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Gülde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
24.9.2019 16:58:03
5 puan verdi

Bağrıma bastığım taşımsın benim
Su ekmeğin gülüm aşımsın benim
Onsekizinden sonra yaşımsın benim
Bir gül de gönlümde güller açılsın

Baharım çiçeğim gözümsün benim
Benden gayri ben de özümsün benim
Dilinden düşmeyen sözümsün benim
Bir gül de ömrümde güller açılsın

Bu güzel şiiri yazan " Bir gül de gönlümde güller açılsın " diyen şair arkadaşımı
KUTLUYORUM. Nice güzel şiirlere...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL