Hangi acı sevmenin verdiği acıdan daha asil, daha değerlidir?-- george sand
berrin su siirleri
berrin su siirleri
@berrinsusiirleri

Ölüme siftah yapmamış..

6 Ağustos 2019 Salı
Yorum
Şiirgram

Ölüme siftah yapmamış..

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

646

Okunma

Ölüme siftah yapmamış..

Sırf tanrıya ayıp olmasın diye..
Sevdim du dünyayı..
Karakteri bozuktu oysa..
İnsan etinin...
Ömründe
Bir şiirin saçını okşamamış..
Bir dörtlüğün aşkından ..
Ölecek gibi olmamış..
Toprağın tadını ..
Elinde duymamış ..
Hayatında hiç ölüme siftah yapmamış..
Bir martının gönlündeki deniz olmamış..
İnsan etinin..
Karakteri bozuktu oysa..
Sırf tanrıya yazık olmasın diye
Sevdim bu dünyayı..

Berrin Korkmaz

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ölüme siftah yapmamış.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüme siftah yapmamış.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölüme siftah yapmamış.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
6.8.2019 16:25:56
5 puan verdi
Tanrıya yazık olmaz da saygısızlık olmasın diye
sevmiş olmak daha mı doğru acaba...
güzeldi. tebrikler ve saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.