Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

GÜZEL.

Yorum

GÜZEL.

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

Okunma

GÜZEL.

GÜZEL.


Uzat ellerin sen bana uzat.
Etme bana artık sen inat
Düşünüyorum seni her saat.
Güzel olur gönülde sevda.


Sana yanar benim yüreğim.
Tutmuştur ellerini sıkıca elim.
Şiirler yazarım söyler dilim.
Güzel olur gönülde sevda.


Unutmam ben o güzel teni.
Ben uzaktan görürsem seni.
Hisler kaplar bütün bedeni.
Güzel olur gönülde sevda.


Fehmi.,
Gözlerime bak benimle savaş,
Etraflar da olmuş fırtına telaş.
Kollarıma sen gel yavaş yavaş.
Güzel olur gönülde sevda.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Güzel. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güzel. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜZEL. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL