Bin keredir tanışıyor, bilişiyoruz da bin birinci kere yine beni gördü mü “kim ki?” diye soruyor! hafız
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

İŞTE.

Yorum

İŞTE.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

545

Okunma

İŞTE.

İŞTE.


Emeğe kapanır, açılan kapı.
Acıyla doludur, dünya hayatı.
Kalır fakire, keserin sapı.
İşte böyledir, halimiz bizim.


Yazarım ben ,nokta nokta.
Karnımız doymaz, çorak toprakta.
Artık doğruları, anlatalım halka.
İşte böyledir, halimiz bizim.


Kimse bakmaz, öne arkaya.
Çalar çırpar, doldururlar çukura.
Bunları yapan, eş dost akraba.
İşte böyledir, halimiz bizim.


Fehmi.,
Herkes bize sorular sorar.
Dertler acılar, bizi karşılar.
Doğru olsan da neye yarar.
İşte böyledir, hâlimiz bizim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İşte. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İşte. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İŞTE. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL