Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
barbor
barbor
@barbor

TÜR

25 Nisan 2019 Perşembe
Yorum
Şiirgram

TÜR

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

569

Okunma

TÜR




Ne zaman
kabül edeceğiz
evcil bir
hayvan olduğumuzu
insan olsa olsa
bir histir
yanılsamalı
kılları azaltılmış,
medeni değersizlik tiranlığı
zihni hala binyıllar
öncesi Tanrıdanlığı;
indirgemiş günlük önemlilerini
günlük ölümlülerini
ürkütülü dehlizleri
engin denizler sanısına...


İlker ÖZDEMİR
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Tür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TÜR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
vegan âtıl balina
vegan âtıl balina, @vegan-til-balina
25.4.2019 15:44:44
ilker kardeşim, dağlara kaçmamız lazımdı; fakat anca içimizin dağlarına sığınabiliyoruz..tüm bu vahşilik, üstelik içimizden doğru koşuyor bize. insan bir histir olsa olsa dedin, ne güzel dedin.. fakat bu his ne? akledebilse, yüzleşmelere doyamaz insan ... vay ki vay.

zihin haritalarını seviyoruz. saygılar.
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI, @yitik-asklar-mezarligi
25.4.2019 15:23:53
5 puan verdi
bu gün bütün güzelliklere karayım, bu yüzden lütfen mazur görün yorum yapmayacağım şiirlere
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.