Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
ri
ritmim

EMANET

Yorum

EMANET

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1073

Okunma

EMANET

EMANET

Olmadı;
Olamadık.
Anılarımla
Tek başıma
Kalmak;
Kollarımda sen
Yüreğimde
Reçetesi yok
O koca boşluğun
Kalpsiz artık
Benim ruhum
Hayatımın kadını;
Aşkım.
Gitme desem
Biliyorum nafile
Allahıma toprağına
Sevgimize
Emanet
Korkma sen
Meraklanma
Rahat uyu
Toprağında
Çoçuklarımızda;
Bana toprağına
Emanet...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Emanet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Emanet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EMANET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Reali
Reali, @reali
25.1.2007 13:06:16
TEBRİKLER SAYGILARIMLA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL