Amansız bir aşkın acı bir umutsuzluk içinde kıvrandırdığı kimseler gider, gözlerden uzak bulunan ağaçlıklı yollarda saklanırlar... vergilius
Suphi Capaci
Suphi Capaci

YÜCE YARADAN...

Yorum

YÜCE YARADAN...

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

832

Okunma

YÜCE YARADAN...

Toprak Verdi,
tek yol yap yürü diye değil,
Ek ve Biç üret diye
Bir beden Verdi,
Yak, yık öldür diye değil
Bak ve yüzünü güldür diye
Bir hayat Verdi,
tek yaşlan diye değil,
hür, özgür Sevgi ile yaşa diye
Sana Tertemiz emanet bir can Verdi,
Onu kirlet diye değil,
Vicdanı rahat hak yemeden
zamanın bittimi bana dön kulum diye..
Suphi Capacı

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yüce yaradan... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüce yaradan... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜCE YARADAN... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
21.2.2019 17:54:19
5 puan verdi
Anlamlıydı şiir usta
Yüreğine emeğine sağlık
______________________________Selamlar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL