Gerçeği bilenler ile onu sevenler hiçbir zaman eşit değildirler. confucius
uğur ukut
uğur ukut

HER ŞEYİMSİN

Yorum

HER ŞEYİMSİN

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1079

Okunma

HER ŞEYİMSİN

HER ŞEYİMSİN

Seninle başlamak güne
Bedelmiş sanki düğüne
Huzur doğmuş gün yerine
Firakım, vuslatım sensin

Işığınla dolsun gecem
Varlığınla bitsin çilem
Cevap bulsun her bilmecem
Vuslatım, hasretim sensin!

Hayal kurduğum gelecek
Ömrümü verdiğim gerçek
Gelirsen yüzüm gülecek
Hasretim, devletim sensin!

Dağlar gibi deli hasret
Bitecek diyor az sabret
Sonumuz olur selamet
Devletim, kasvetim sensin

İşte bu Ugur’un hali
Sana köle, bana vali
Taşıyor bunca vebali
Kasvetim, servetim sensin
13-02-2019
Uğur UKUT

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Her şeyimsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her şeyimsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HER ŞEYİMSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
13.2.2019 20:30:19
Kutluyorum.......
Emeğine yüreğine sağlık
____________________________Selamlar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL