Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
anilozdemir
anilozdemir

KAĞITTAN GEMİLER...

Yorum

KAĞITTAN GEMİLER...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1335

Okunma

KAĞITTAN GEMİLER...

Bir yudum da deniz içsem
Söndürmez artık
Sana olan hasretimi ...

Sözgelimi anıyorum hala seni...
Cümleler senden kurtulmaya niyetsiz.

Bilmediğin bir limandan
Saçma sapan kağıttan gemiler göderiyorum hasretine...

Kaptanı gelemiyor,
Yaralı aşkından...

Şimdi kaç tane yara bandı kapatır,
Açtığın yarayı
Ya da hangi doktor anlıyor ki bu yaradan...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kağıttan gemiler... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kağıttan gemiler... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAĞITTAN GEMİLER... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
toprak007
toprak007, @toprak007
9.6.2008 03:10:30
tebrikler:)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL