Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. thomas carlyle
RuhaDokunanAdam
RuhaDokunanAdam

Ben Kimim ki

Yorum

Ben Kimim ki

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1256

Okunma

Ben Kimim ki



tüm gemileri yakasım var
içimde öyle bir kırgınlık var ki
rüzgarda yırtılmış yelkenim
ağlayasım var
seller oluşturup boğmak için seni
ama hata bende
açım sevgiye yamyamlar gibi
vampir gibi kanını içesim var
sen son nefesini verene dek
bir o kadar da senin kollarında canımı veresim var
sevgim ve nefretim aynı şiddette
sen büyüttün ikisini de
kalbimi ellerine bıraktım , gözlerinde boğulurken
şu an maviliklerine gömülmek üzereyim
dudaklarıma konduracağın buse yaşatacak beni , belki
ah keşke , birde beni yaşatmayı denesen
mucizelerimi yaşasan
sevsen ya da sevsen
ama aykırı bu sana
çünkü senin hayatın
senin özgürlüğün
sen , senin için
ben bir hiçim
ben önemsiz
ben güvensiz
özlem-siz
özen-siz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben kimim ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben kimim ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Kimim ki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL