Gene de bir iştir beklemek. bekleyecek bir şeyi olmamaktır korkunç olan.-- cesare pavese
ilhan Aydin Birfani
ilhan Aydin Birfani
@ilhan-aydin-birfani

İçimden Geldi

19 Kasım 2018 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

İçimden Geldi

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1260

Okunma

İçimden Geldi

Yıllar sonra gördüm o nazlı yari
İncecik belini sarasım geldi
Unutmadım dedi o günden beri
Uğruna canımı veresim geldi

Oturdu anlattı başa geleni
Dost sanmış sevdiğim yüze güleni
Yanağında solan gonca gülünü
Koklayı koklayı deresim geldi

Zincirler bağlamış ayaklarına
Beyazlar doldurmuş şakaklarına
Kilit vurmuş bensiz dudaklarına
Ömrümü yoluna seresim geldi

Çok özledim dedi boyun bükerek
Buğulu gözlerden yaşlar dökerek
Öyle bir baktı ki için çekerek
Yüzüne yüzümü süresim geldi

Birfâni ne çekti yıllardan beri
Baharı kış oldu yazı zemheri
Üşüyor bedenin sensiz her yeri
Ölmeden murada eresim geldi

Birfâni
İlhan AYDIN

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İçimden geldi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçimden geldi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İçimden Geldi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.