Bir an için, tanrı’nın gücü bende olsun isterdim, anne!” eugenie
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

BİLEMİYORUM.

Yorum

BİLEMİYORUM.

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1039

Okunma

BİLEMİYORUM.

BİLEMİYORUM.


Benim gönlümde sensin dileğim.
Canımsın aşkım çok seviyorum.
Sevdanla benim yanmış yüreğim.
Ela gözlerinle sevdiğini biliyorum.


Ödül sün yaşamımda canım bana.
Benim kalbimde çok yer var sana.
Sahip olmuşsun sevdadünyama.
Senin adını aklımdan silemiyorum.


Ben sensiz odamda mutlu değilim.
Yüreğim perişandır kötüdür halim.
Sana yazarken benim titriyor elim.
Yanımda yoksun ben gülemiyorum.


Fehmi.
Rüya gördüğümde hayra yorarım.
Geceleri sana özel şiirler yazarım.
Her yerde ben buluşmaya hazırım.
Var mı çaresi canım bilemiyorum.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bilemiyorum. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilemiyorum. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLEMİYORUM. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
25.10.2018 10:00:16
Gönül dostu;
Şiir karın doyurmaz ama gönül doyurur…
“ANDIMIZ” serbest…
TÜRKÜM, doğruyum, çalışkanım…
.................................................... Saygı ve selamlar..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL