Her ayrılış, ölümün önceden alınan bir tadı gibidir, tekrar bir araya geliş de yeniden dünyaya gelişin önceden alınan bir tadı gibidir.-- schopenhauer
Kederli
Kederli
@kederli

NASILSA BELEŞ

29 Mayıs 2008 Perşembe
Yorum
Şiirgram

NASILSA BELEŞ

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1025

Okunma

NASILSA BELEŞ



İnce telden çalarsın ucuz buldun zurnayı.
Nasılsa sahibi yok beleş vurdun durnayı.
Yalanla bu dünyada arınırsın da ancak;
Ahirette ateşle doldurmak var kurnayı.

Kederli©Almanya, 29.05.2008

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nasılsa beleş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasılsa beleş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NASILSA BELEŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İlhami ERDOĞAN/Ozan İlo
İlhami ERDOĞAN/Ozan İlo, @ilhami-erdogan-ozan-ilo
29.5.2008 16:42:44
Allah razı olsun.
Güzel hatırlatma.
Muhabbetle.
Necmettin Yıldız
Necmettin Yıldız, @necmettinyildiz
29.5.2008 14:39:06
güzel nasihat yüreğine sağlık...saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.