Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
barbor
barbor

DÜNYEVİ

Yorum

DÜNYEVİ

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

564

Okunma

DÜNYEVİ




İnceliği yok bu hayatın
birisi koyvermiş
sonra gören yok onu
piç bırakmış bizi
aynı uzayda
biz bize kalmışız
sanki birbirimizi
kandırmak
için varız
yaşayacağımız
fazladan bir dakika
kutsanmış
kutsamışız
altına don giymeyi.


İlker ÖZDEMİR

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dünyevi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünyevi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜNYEVİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
fransız
fransız, @fransiz2
7.8.2018 09:22:13
biraz daha zenginleşse dedim

çünkü uzaması gereken bir kurguydu bu
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL