Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Gül/üm senin yerine de..

Yorum

Gül/üm senin yerine de..

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1006

Okunma

Gül/üm senin yerine de..

Gül/üm senin yerine de..

Bugün yine özledim
Her geçen gün daha fazla
Özlüyorum seni.

Gülerken kafanı aşağı eğip
Gülmen yok mu?
İşte senin o masumluğunu sevdim
Sevincinde ve gözyaşlarında bulunan
Masumluğu sevdim.

Sana olan aşkımın sınırı yok
Cehennem buz tutana kadar,
Güneş sönene dek seveceğim seni
Sen beni sevmesen de olur,
Senin yerine de severim seni.

Sami Arlan..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gül/üm senin yerine de.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül/üm senin yerine de.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gül/üm senin yerine de.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL