Sezar, ihaneti sever, hainlerden nefret ederdi. plütarkhos
evren ve ben
evren ve ben

OĞULLARIM **

Yorum

OĞULLARIM **

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1967

Okunma

OĞULLARIM **

İSYAN ETMEK İSTEMİYORUM KADERE
DÜNYA MALINDA YOKTUR GÖZÜM
İYİ BİR HAYAT ŞİFA DİLİYORUM OĞULLARIM İÇİN
ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIMDAN
BİLİRİMKİ DERDİDE VEREN ODUR DERMANDA ...
DERMAN ŞİFA YARATANDAN GELİR BİLİRİM
OĞULLARIM ONA BUNA MUHTAÇ OLMASIN
ELEM KEDER GÖSTERMESİN YARATAN OĞULLARIMA
BENİM ÇEKTİĞİM ACILARI ÇEKMESİN
BENİM GÖRDÜĞÜM ADALETSİZLİĞİ
HAKSIZLIĞI OĞULLARIM GÖRMESİN
BENİM GİBİ KUL HAKKI YENMESİN
ZALİMLERİN ZULÜLERİNE MARUZ KALMASIN OĞULLARIM

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Oğullarım ** Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oğullarım ** şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OĞULLARIM ** şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL