Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
alainergit
alainergit

Sarıl Bana Son Defa

Yorum

Sarıl Bana Son Defa

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1481

Okunma

Sarıl Bana Son Defa

Sarıl Bana Son Defa

aşkımızın sonu yolda
benimle dans et
dokun bana
ilk günki gibi
bütün kalbinle
sarıl bana son defa
neden sonumuz
çocuklarımızın sorguladığı bu dünyamıza
son öpüşünü dudaklarımda
sorgula
hiç dönmiyecek gibi yumşakcık sarıl bana
gözlerini kapa ve düşün
hangimiz önde bu yürüyüşün
uzaklaşırcasına bir birimizden
her gün biraz daha uzak
hiç bitmiyecek hiç susmayacak
şarkımızın ara durak arasında
hatalarımızı sorgula
benimle dans et
bütün kalbinle yumşacık
sarıl bana
kapa gözlerini ve iyi düşün
hangimiz önde bu yürüyüşün........13.06.2018 güre/ alibaba

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sarıl bana son defa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sarıl bana son defa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sarıl Bana Son Defa şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL