Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
şoreşger karakol
şoreşger karakol
@soresgerkarakol

FAİLİ MEÇHUL DÜŞ /LER

4 Mayıs 2018 Cuma
Yorum
Şiirgram

FAİLİ MEÇHUL DÜŞ /LER

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2010

Okunma

FAİLİ MEÇHUL DÜŞ /LER

FAİLİ MEÇHUL DÜŞ /LER

#ŞRŞGR
Faili meçhul bir ayrılık
düştü payımıza
geceyi içen hüzünlerimizdi
Bizden habersiz
Körpe düşlerimizdi bizden çalınan
Bakir bir ada kıyısı kadar duru gözlerinin
Lodos değmemiş ferine
Ben doyamazken
kim çaldı,
söyle içindeki ben rengini
hangi mevsim av etti seni
vuruldun sol yanından.kahpe bir düşle
Şoreşger Karakol

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Faili meçhul düş /ler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Faili meçhul düş /ler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FAİLİ MEÇHUL DÜŞ /LER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.