Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Çakır--Bey
Çakır--Bey

Mevzu Derin

Yorum

Mevzu Derin

3

Yorum

14

Beğeni

0,0

Puan

1774

Okunma

Mevzu Derin

ıııııııııııııııııııııııı

ıııııııııııııııııııııııııııııı

ıııııııııııııııııııııııııı

ııııııııııııııııııııııııııı

ıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ıııııııııııııııııııııııııııııı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Mevzu derin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mevzu derin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mevzu Derin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Selim Temiz
Selim Temiz, @selimtemiz
28.3.2018 16:53:42
hakikaten çok derin olmuş üstadım,çok değişik şiir tadında bir şiir okudum haz ile..+5

Selim Temiz tarafından 3/28/2018 4:52:46 PM zamanında düzenlenmiştir.
k.doğanay
k.doğanay, @k-doganay
28.3.2018 16:15:57
Meyhanede de serüven yaşanıyor.
Vay gele Suphi'nin haline...
Bu güzel şiiriniz için gönülden kutlar,
Selam ve sevgilerimi sunarım.
Yazan ellerinize sağlık.

Cemal İnan
Cemal İnan, @cemalinan
28.3.2018 15:55:19
Şair kardeşim..,
Bir serbest şiir, ancak bu kadar ustaca anlatılır.
İçeriğine ve akıcılığına hayran oldum, Vallahi bravo.
Alkışımı ve tam puanımı helal ediyorum. Selam ve dualarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL