Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise; insan da acı çekmeden olgunlaşmaz. (konfüçyüs)
Sabriuysal
Sabriuysal

Dönmelisin

Yorum

Dönmelisin

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

1036

Okunma

Dönmelisin

Bekliyorum seni dönmelisin
Oýle bir çıkışın olmalıki
Ufuktaki güneş misali
Benliğimi aydınlatmalısın
Çook uzak ülkelerden dönmelisin
Donmelisin sıcak iklimlerden
Bomboş hayalle degil
Dolu bir bir yürekle gelmelisin
Sensizliğin ızdırabını çekmekle
Düşüncelerim hep seninle
Daha durgun laşıyor sensizliģim
Gelki göresin sana hasretliğim
Gel bitsin artık bu yalnızlık
Gelki sona ersin sensizlik
Gel kıralım ayrılık zincirini
Ver elime kavuştur ellerini
9.3.218
Sabri uysal

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dönmelisin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dönmelisin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dönmelisin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL