Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
rezzan sipahi
rezzan sipahi

sonsuza kadar

Yorum

sonsuza kadar

( 14 kişi )

4

Yorum

21

Beğeni

5,0

Puan

1544

Okunma

sonsuza kadar

sonsuza kadar

hani kapatıyorsun ya gözlerini,
koskoca bir ömrü hiçe sayarak,
hani sadece bir damla gözyaşı olup,
süzülüyorya yanaklarından,
kristalden daha parlak,
kaybolup gideceğini sanıyorsun ya hani,
unutulacağını,hiç bilmediğin bir karanlıkta,
işte orada bekle beni,
yine seveceğim seni,
yine sen olacaksın ellerinden tuttuğum,
sakın korkma...





emine rezzan sipahi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (14)

5.0

100% (14)

Sonsuza kadar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonsuza kadar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sonsuza kadar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
10.3.2018 07:48:01
sipahi sonsuza kadar
o kadar sıcak o kadar sevgi dolu
o kadar duyarlı ki yüreğin
nasıl anlatılır bilmem şiir tadında
kutlarım değerli eseri
Etkili Yorum
Yasin Temo
Yasin Temo, @yasintemo
9.3.2018 21:46:20
5 puan verdi
Tek kelime ile muhteşemdi.Eşsiz bir yorum olmuş bu kadar az mısrada büyük bir duygu yoğunluğu...Tebrik ederim.
Etkili Yorum
Mevaa
Mevaa, @mevaa
9.3.2018 21:13:46
Karanlıkta..
Siyahın en koyusunda
Gecenin hüznüyle bitlikte
Sonsuzlukta.... Hep sevdim seni....

Güzeldi... Okumak ayrı bir taddı... Kalemin hiç susmasın....
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL