Her güçlük, içinde aynı büyüklükte veya daha büyük bir faydanın tohumunu barındırır. napoleon hill
BURHANGÜNGÖR
BURHANGÜNGÖR

Yıllar sonra -1

Yorum

Yıllar sonra -1

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

757

Okunma

Yıllar sonra -1

Dün akşam ona rasladım.
Yüzünde ki çizgilerin ardında
Yine bir ömür anlatan yeşil gözleri vardı.
Değişen sade aklarmıydı rakseden saçlarında.
Yoksa zamanla istenmeyen duygularımı Yeşermişti gönlünde kimbilir.
Komşudaki rastladığım o kızın
Yüreğimde ki acısı hala dinmemişti.
Dudaklarımdan dökülen ona dair nağmeler
Gözlerimde ki yaşlar ona ait damlalardı.
Nidalarla coşan bu gönlüm ha durdu ha duracak.
Ona bakan bu yüzüm ha soldu ha solacaktı.

Burhan GÜNGÖR

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yıllar sonra -1 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıllar sonra -1 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yıllar sonra -1 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL