Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Hayrullah Cırık
Hayrullah Cırık

Bugün Sevdalıyım Ben

Yorum

Bugün Sevdalıyım Ben

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1239

Okunma

Bugün Sevdalıyım Ben

Bugün Sevdalıyım Ben

Bugün sevdalıyım ben
Gökte uçan kuşa
yerde gezen karıncaya
Bugün sevdalıyım ben
Terleyerek ekmek kazanan adama
Kirli ellerin ne zaman yakamızdan düşeceği
Çiçekli günleri bekleyerek
Seni özlüyorum yosun gözlüm
Bitecek biliyorum bu karanlık günler
Ama
Ben görebilir miyim bilmiyorum
Bu umutsuz bu çilekeş dünyada
Ben sana yine de vurgunum

Hayrullah Cırık

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bugün sevdalıyım ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bugün sevdalıyım ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bugün Sevdalıyım Ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL