Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire
evren ve ben
evren ve ben

YETER Kİ YENİLME **

Yorum

YETER Kİ YENİLME **

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

730

Okunma

YETER Kİ YENİLME **

ACIYI KEDERİ BIRAKIP SIYRIL KABUĞUNDAN
SANA AĞLAMAK DEĞİL GÜLMEK YAKIŞIR ARKADAŞIM
İSYAN ETME KADERİNE YAZGINA
KAPILMA UMUTSUZLUĞA
ELBET BİR GÜN UNUTULUR ACILAR
KENDİNİ LANETLİĞİP DURMA SAKIN
FELEK VURDU DİYE KAPANMA İÇ DÜNYANA
AKSİNE DÖRT ELLE SARIL HAYATA
AĞLAYIP DURMA ÜZME KENDİNİ BOŞUNA
HAYATIN TÜM ACILARI GELSE DE ÜSTÜNE
YİNEDE DİREN DİMDİK DUR HAYATIN TÜM ACILARINA KARŞI
MUTLULUK SENİNDE HAKKIN YETERKİ SEN İSTE ARKADAŞIM
AÇ KALBİNİ ÖZGÜRCE DİLEDİĞİNCE MUTLULUĞA
HER ZİFİRİ KARANLIK BİR GECENİN
ARDINDAN AYDINLIK BİR GÜN VARDIR
YETERKİ YENİLME ACI HAYATA ARKADAŞIM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yeter ki yenilme ** Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeter ki yenilme ** şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YETER Kİ YENİLME ** şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL