Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. thomas carlyle
yakup onat
yakup onat

Antika Gönlüm

Yorum

Antika Gönlüm

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

963

Okunma

Antika Gönlüm

Şu gönlüm
Ocakta yanan ışıl ışıl iki göz
İz iz olmuş yozların geçtiği firez.
Palazlanır kanadı çıkmış ak kuğu.

Görmüşken beden akları moru
Tadıp bitirmişken goncayı gülü.
Tutulmuşken damla illetine

Zamaneye özenmeye takatin kalır mı
Hiç,rahvan kör atla deli tay bir olur mu?
Ne ararsın gönül bağda,bağbanı yok mu?
20.05.2010

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Antika gönlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Antika gönlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Antika Gönlüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL