Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Ardanuç
Ardanuç

Ya Sen ?...

Yorum

Ya Sen ?...

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1145

Okunma

Ya Sen ?...

Ya Sen ?...

İşte yine batıyor güneş
Yine sessiz ve yine sensiz
Her son gibi hüzünlendiriyor.
Bazen güneşin batışını
Senin gitmelerine benzetiyor
Umarsız kalıyorum...
Gece sensiz, karanlık ve soğuk
Geçecek biliyorum.
Ama olsun... Şimdi Güneş
Başka diyarları aydınlatacak
Başka yürekleri ısıtacak...
Yarın yeni başlangıçlarla
Ve yeni umutlarla yeniden doğacak...
YA SEN?...

M.Akın






Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ya sen ?... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ya sen ?... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ya Sen ?... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
21.1.2018 23:59:36
5 puan verdi
Anlatımı ustacaydı haz aldım okurken usta
Kalemin susmasın
______________________________Selamlar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL