İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu
Deniz_1970 (Deniz_70)
Deniz_1970 (Deniz_70)

KIMBILIR

Yorum

KIMBILIR

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

804

Okunma

KIMBILIR

KIMBILIR

Rota açık denizler,
Tam yol ileri.
Ne zaman mı dönerim?
Kimbilir...
S.B 20.01.2017
Fotoğraf bana aittir.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kımbılır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kımbılır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIMBILIR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
20.1.2018 23:07:02
5 puan verdi
belkide dönülmez
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL