Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
ÖZER AHMET
ÖZER AHMET

KAL DE YETER Kİ

Yorum

KAL DE YETER Kİ

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1178

Okunma

KAL DE YETER Kİ

KAL DE YETER Kİ

Bir şans daha versen nolur
Belki gönlünü alırım
İçimden gitmek gelmiyor
Belki kal desen kalırım

Nede olsa geçen yıllar
Ne sana kar ne bana kar
Bir tek yaşayanlar anlar
Kal de yeter ki kalırım

Kıyamet kopar başına
Bir tek ben alınırım
Boğulsam da gözyaşıma
Yüzsüzlük yapar kalırım

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kal de yeter ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kal de yeter ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAL DE YETER Kİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
19.1.2018 20:17:59
5 puan verdi
Sevgiliye duygu dolu seslenişti eyvallah
Kalemin susmasın
___________________________Selamlar
temel48
temel48, @temel48
19.1.2018 01:38:49
5 puan verdi
Kutluyorum.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL