Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson
LÂL-I SEVDA
LÂL-I SEVDA

SERDENGEÇTİ TÜRK'ÜM BEN

Yorum

SERDENGEÇTİ TÜRK'ÜM BEN

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1033

Okunma

SERDENGEÇTİ TÜRK'ÜM BEN

GÖNLÜMÜ KEFENLEMEDEN
TOPRAĞA GÖMDÜM;
AKLIMI DAĞLARA VURDUM;
BİR; YIKILAN ŞEHİRLERİN ADINA
İKİ; BÜYÜYEMEDEN ÖLDÜRÜLEN ÇOCUKLARIN AH’INA
ÜÇ; DİPSİZ KUYULARA ATILAN YUSUF’LARA
DÖRT; ÖZ YURDUNDA PARYA,
ÖZ YURDUNDA GARİP OLANLARA
BEŞ; HİCRET YOLUNDA DENİZLERDE BOĞULANLARA

İKİ DOĞUNUN VE İKİ BATININ RABBİ OLAN
ALLAH AZZE VE CELLE’NİN ŞAHİDLİĞİNDE
HİLÂLİN GÖLGESİNDE, SANCAĞI ŞERİF’İN ALTINDA
AND’IMI ZÜLFİKÂRIN ÜSTÜNE İÇTİM;
KUŞANDIM KADİM ÇİLELERİMİ
VE ACILARIMI VE HEPSİNDEN ÖTE İMAN’IMI
ARTIK YAYINDAN ÇIKMIŞ BİR OK’UM BEN
KOLTUĞUMDA KELLEM, SERDENGEÇTİ TÜRK’ÜM BEN

04.12.2017

ERZURUMLU HAYRETTİN KIZILOĞLU
KIZILOĞUZBEYİ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Serdengeçti türk'üm ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Serdengeçti türk'üm ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SERDENGEÇTİ TÜRK'ÜM BEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL