Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Sensin Aşkım Sen

Yorum

Sensin Aşkım Sen

( 1 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

645

Okunma

Sensin Aşkım Sen

Sensin Aşkım Sen

kaderime yazılan da
boynuma takılan da
bana asılan da
sensin aşkım sen

gözlerime bakan da
beni hışımla yakan da
aşkı hüda leyla da
sensin aşkım sen

ilk baharda son bahar da
kartuş çiçeğimsin yazım da
silinmez yazı sın alnım da
sensin aşkım sen

beni korkutan da
beni uyutan da
damarımı kurutan da
sensin aşkım sen

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sensin aşkım sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensin aşkım sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensin Aşkım Sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
31.10.2017 05:03:19
Gönül dostu; şiir çok şahane ve canlı...
Beğendim...
Kutlarım...
.......................................Saygı ve Selamla
se
sedat hünker, @sedathunker
30.10.2017 10:23:00
5 puan verdi
çok güzel şiir kutladım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL