Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
ouzesmer
ouzesmer

ASLA BIRAKMAM

Yorum

ASLA BIRAKMAM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

578

Okunma

ASLA BIRAKMAM

Sayamadım sensiz kaç gece oldu
Gözyaşım durmadı bardaklar doldu
Dertliyim duvarlara sığamadım
Kara günler birikti ölüyorum

Esmesin kötü rüzgarlar üstüme
Yüreğimde acı yanıyor dipte
Dudaklar yalnız kaldı gel bekletme
Su serp yarama elin yüreğimde

İstediğim belli asla bırakmam
Silsen acımı bir daha ağlamam
Yolumda baş koysan aklında olsam
Kapını çalıp koynunda uyusam



Oğuz ESMER


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Asla bırakmam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Asla bırakmam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ASLA BIRAKMAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL