Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
Erol Duran
Erol Duran

Bulamadın

Yorum

Bulamadın

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

706

Okunma

Bulamadın

Enginlerde uçtun, uçtun yoruldun
Kendine konacak dal bulamadın
Şikâr oldun koştun, koştun vuruldun
Yaranı saracak el bulamadın

Bakışların soldu çekildi ferin
Demek gönül yaran bu kadar derin
Koskoca dünya da yok mu ki yerin
Kapılıp gidecek sel bulamadın

Lal oldu konuşmaz şakıyan dilin
Bu kadar acıyla doğrulmaz belin
Toyunda gönlünce olurdun gelin
Belki şakıyacak dil bulamadın

Seven yürek elbet bir gün yorulur
Boz bulanık akar ama durulur
Fillerin hesabı filden sorulur
Belki tutunacak dal bulamadın

Diyorsun hayaldir aşkla yaşanan
Alevlere yanar sevda kuşanan
Sevdadır bulutta dolup boşalan
Belki taşıyacak yel bulamadın

Semahi özlemin umudun bitik
Bulunmaz deryada çöllerde yitik
Sevdaya boş demek olur mu etik
Belki de uzanan gül bulamadın

Erol Duran - Yazar

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bulamadın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bulamadın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bulamadın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL