Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
LutfiyeCanacik2050
LutfiyeCanacik2050
@lutfiyecanacik2050

Sen Devlet Ben Toprak (3)

13 Mayıs 2017 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

Sen Devlet Ben Toprak (3)

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

550

Okunma

Sen Devlet Ben Toprak (3)

Anamın yüreğine düşer sevdan

Canım
Birtanem
Kavuşmuşsun anama
Almışsın kollarına
Koklamışsın doya doya
Uyumuşsun yanıbaşında
Ama
Üzmüşsün yine kendini
Tertemiz kalbinden çıkacak
Aşk dolu
Sevda dolu sözleri
Edebe
Saygıya
Uygunsuz görünür diye
Susmuşsun
Boynunu büküp usulca

Bekle sevdam
Allah katında
Nuru
Derecesi yüksek sevdana
Yol arar durursun
Sevda defterin
İyilik dolu

Bekle
Bekle sevdam
Sevginin
Sabrının kaynağı
Anamın yüreğine
Anamın düşlerine
Düşer sevdan
Bekle sevdam...
Bekle...

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen devlet ben toprak (3) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen devlet ben toprak (3) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Devlet Ben Toprak (3) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
24.5.2017 08:53:29
ŞİİRİ YAZAN VE HİSSEDEN YÜREĞİ KUTLUYORUM…
Çok Beğendim…
………………………………………. Saygı ve Selamlar…
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.