Kötünün dünyada eseri kalmaz. eyrani
ADEM74
ADEM74

UTANACAKSIN...

Yorum

UTANACAKSIN...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

902

Okunma

UTANACAKSIN...

UTANACAKSIN...

Sevenlerin seni terk ettiğinde
Bensiz hangi dala tutunacaksın
Kurduğun hayaller in bittiğinde
Bana yaptıklarına utanacaksın

Açık olsun yolun nereye gitsen
Umurumda mı i tükenip bitsen
Eğer koca yürekli bir yiğitsen
Beni gördüğünde utanacaksın

Ne kadar kaçsan sen anılardan
Sanma ki maziden kurtulacaksın
Yaptığın dönülmez hatalarından
Aynalara baktıkça utanacaksın

Nasıl ki yaktın beni giderken
Bitirdin aşkımı seni severken
Karşılıksız Kalbimi sana verirken
Gözlerime bakıp utanacaksın

Zaman gelip yalnız kaldığında
Kendi yaşantından utanacaksın
Hep sahte Sevgilere aldandığında
Sessizce ağlayıp öyle utanacaksın

Kırılan kalbimi çoktan unuttum
Şimdi sen düşün ne yapacaksın
Akan gözyaşımı artık kuruttum
Beni terk ettiğine utanacaksın

ademaydınlı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Utanacaksın... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Utanacaksın... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UTANACAKSIN... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL