Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
muhammet baylan
muhammet baylan

PAZAR 2 KERE YOKSUN

Yorum

PAZAR 2 KERE YOKSUN

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

919

Okunma

PAZAR 2 KERE YOKSUN

PAZAR 2 KERE YOKSUN

SAÇLARİ KİZİLİRMAK
GÖZLERİ VAN GÖLÜ YAR
DÖKÜLDÜM YAPRAK YAPRAK
GÖNLÜMÜN CAN GÜLÜ YAR

ŞU İSTİKLAL CADDESİ
YİNE DAR Mİ DAR SOKAK
MEÇHUL OLAN ADRESİ
ARARIM DURAK DURAK

HAFTADA 6 GÜN VAR
PAROLAYI BİLİYORSUN
BUGÜN GÜNLERDEN PAZAR
PAZAR 2 KERE YOKSUN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Pazar 2 kere yoksun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pazar 2 kere yoksun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PAZAR 2 KERE YOKSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
2.4.2017 21:08:07
Güzellikleri avuç avuç toplayıp dizeler halinde sunan gönlü kutlarım...


.................................................. Saygı ve Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL