Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
lcanacik2017
lcanacik2017

Davet

Yorum

Davet

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

493

Okunma

Davet

Kimi uzmussem
Kimi kirmissam
Kiminle ne hesabım kalmışsa
Bu dünyada
Adresim aşağıda
Buyursun gelsin
Gerçek hayatima

Kapımı her çalan
Dost elini uzatan
Kardeşimdir omur boyunca
Huzur
Mutluluk
Sevgi bulur yanımda
Buyursun gelsin
Gerçek hayatıma

Adresim;
Turay Mağazası
Cinar Cad.
Tamirhane Cevizli
Kartal

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Davet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Davet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Davet şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
3.2.2017 21:22:10
5 puan verdi
Açık adresini ve gerçekleri yazan kardeşime Kartaldan selamlar
Kalemin daim olsun
gözyaşı_2012
gözyaşı_2012 , @gozyasi-2012
3.2.2017 14:35:21
:)

BAK BU GÜZEL
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL