Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. (mark twain)
Engin  Gönül
Engin Gönül

Gel

Yorum

Gel

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1027

Okunma

Gel

Gel

Gel dokun ruhuma sevgilim
Öyle çok özledim ki seni
Bırak herşeyi çık gel
Bırak herşeyi gel yanıma
Bak yüreğimi açtım sana
Sensizlik tak etti canıma
Hasretin dokunuyor kanıma
Gel çok özledim seni
Çabuk gel sevgilim
Sensizliği yaşatma bana
Yokluğunu hissettirme bu cana
Sensiz yaşamak
Sensiz kalmak inan olmuyor
Dayanamıyorum sensizliğe
Suskun gecelere sesini kat
Hırpalanmış bitkin teslim olurdum uykuya her sabah
Gel yüzümde güneşler aç
Gelki kıskansın sabahlar

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gel şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL