Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
Tulaydncl
Tulaydncl

Sadece

Yorum

Sadece

( 1 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

615

Okunma

Sadece

Korkma benden..
Basit değilim,
Kötü hiç değilim...
Sadece aşığım

Gizem...
Heyecan....
Hoşuma gidiyor...

Sorumluluk hissetme hiç...
Sedece bil...
Sadece aşığım


Hissettiklerim
Tarif edilemez...
Dokunmadan bana,
Dokunman ruhuma,
Sadece aşığım sana


Yüreğime,
Ruhuma
Beynime
Dokunman yeter...
Böyle olsun
Çok güzel...

04.04.2011
14.25

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sadece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sadece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sadece şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Mr.Baykal
Mr.Baykal, @mr-baykal
25.12.2016 16:37:13
Nefiiiiis
muhacir bozkurt
muhacir bozkurt, @muhacirbozkurt
25.12.2016 15:55:51
Aşkın denemesi olmaz...
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
25.12.2016 15:27:55
5 puan verdi
Ne güzel. Aşkı doyasıya duygularla da yaşamak.
Çok güzeldi dost. Yüreğine sağlık.
Tebriklerimle kutluyorum yürekten sizi.

Selamlar ve de sevgiler.


© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL