Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Tu
Turan Yalçın

SEVGİ KUŞU

Yorum

SEVGİ KUŞU

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2948

Okunma

SEVGİ KUŞU

SEVGİ KUŞU
Uçsun uçsun bütün kuşlar
Konsun hepsi daldan dala.
Taşısınlar sevgileri.
İnsanlardan insanlara.

Sevseler herkes seni,
sevgi kuşu sensin kral.
Senden başka sevemem ben,
Yeryüzünde hiçbir kuşu.

Ağaçlar olsun sana
Yuvalarıns evgi kuşu.
Sensin kalbimde yar,
Sensin sensin sevgi kuşu.

Turan Yalçın
Tokat Sesimiz Gazetesi 07. Haziran.1985

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevgi kuşu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi kuşu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİ KUŞU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Tu
Turan Yalçın, @turanyalcin
19.4.2019 15:22:10
heresıns evguı kusu olması dılegı ıle
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL