Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
bircan  kıran
bircan kıran

Sevebilirim...

Yorum

Sevebilirim...

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

532

Okunma

Sevebilirim...

Bir ömür boyu sevebilirim seni...
Sağ kolunda uyuyabilirim mesela...
Dudaklarına kenetlenebilirim geceleri...
Bir lokmayı paylaşabilirim seninle...
Ve doydum diyebilirim bugünde...
Bir sevdana muhtacım ben...
Bir sana hasret....
Işte sırf bu yüzden bir ömür sevebilirim seni...
Bir fincan çaya ortak olabilirim seninle...
Nasıl ki kalbine ortak olduğum gibi...
Arşınlayabilirim gezdiğin tüm sokakları...
Ellerini tutabilirim,gözlerine bakabilirim...
Ve kalbimin atışlarını anlatabilirim tüm gece...
Saçlarını okşayabilirim yada örebilirim istediğin gibi..
Kokuna bir ömür verebilirim hiç düşünmeden...
Kitap okuyabilirim sana tarih sevmesemde...
Tartışabilirim bildiğim konularda,sinir de edebilirim..
Yada dinleyebilirim içindeki çocuğu...
Ağlayabilirim omuzlarında seninle beraber...
Kahkahalara boğabilirim hunharca...
Sevebilirim işte...
Bir şişe şarabı paylaşır,
Her yudumda seni sevebilirim bir daha, bir daha...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevebilirim... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevebilirim... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevebilirim... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL