Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
eminnur acar
eminnur acar

EMSALİN YOK

Yorum

EMSALİN YOK

( 4 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

903

Okunma

EMSALİN YOK

EMSALİN YOK



Sensizliğe doyamıyorum
Eşin emsalin yok kıyaslayamıyorum
Yaşadığım her an değerli şimdi
Boşa geçen yıllarıma üzülüyorum

Yaşamıyor boğuluyor muşum
Nefes almak ne güzel şeymiş
Hane, hane değildi, sanki azap hane
Ellere gül, bana zehir sundun


Ne bir şiir ne bir şarkı anlatır seni
Doyamıyorum sensizliğin tadına
Nefes almayı öğrendim artık
Sensizlik ne güzel bir şeymiş

Azap haneden azat oldum
Sensizliğe doyamıyorum
Yaşadığım her şey değerli şimdi
Boşa geçen yıllarıma üzülüyorum


EMİNNUR GÜLER ACAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Emsalin yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Emsalin yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EMSALİN YOK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Sabahat  çelik
Sabahat çelik, @sabahatcelik
6.9.2016 16:15:28
Yüreğinize sağlık Şairem kurtuluşun sesiydi yürekten gelen
Etkili Yorum
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
6.9.2016 15:25:53
5 puan verdi
sıkıntılardan arınmış
mutlu yürek sesiydi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL