İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
ayhan  kula
ayhan kula

sensizliğin ortasındayım

Yorum

sensizliğin ortasındayım

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

650

Okunma

sensizliğin ortasındayım

SENSİZLİĞİN ORTASINDAYIM

Savaş sonrasını yaşayan şehir gibiyim
Gönlüm kırık kalbim virane içim yanıyor
Taşıması çok zor yük var omuzlarımda
Böyle giderse çıkamam başka bahara

Dört duvar çöktü üstüme gittiğin an
Güneş doğmadı ansızın durdu zaman
Bakıp ağlarım yırtık resmin elimde kalan
Böyle giderse çıkamam başka bahara

Tanrı dan istediğim bir tutam mutluluktu
Her geçen dakika kavuşmak için bir umuttu
Seviyorum derken dilin çok çabuk unuttu
Böyle giderse çıkamam başka bahara

Dünya güzeli sensizliğin ortasındayım
Söyler misin sen ben sizliğin neresindesin
*
AYHAN KULA----06.07.2016---11.50---CUMARTESİ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sensizliğin ortasındayım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensizliğin ortasındayım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sensizliğin ortasındayım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kevir
kevir, @kevir
7.8.2016 08:31:49
Tebrik ederim Kalemine yüreğine sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL