Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
Tülay Tuncaboylu
Tülay Tuncaboylu

OZANA

Yorum

OZANA

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

563

Okunma

OZANA


bir şiir yaz Ozan.
ayçiçeğinin güneşe
dönüşü gibi fedakar,
kardelen kadar inatçı,
gül kadar
acımasız yaralayıcı,
lale gibi
boynu bükük,
gelincik gibi
nazenin olsun.
deryalarca derin,
gökyüzü gibi sonsuz,
fırından yeni çıkmış
taze ekmek
kadar sıcak,
yürekteki sevgi gibi
vazgeçilemez olsun.

bir şiir yaz Ozan
kanlı kasvetli dünyamıza
ışık ve umut dolsun.
yaz ki umudun dünyamıza
sevdi doğuracağını
kainat görsün.

bana bir şiir yaz Ozan.
bana beni,
sana beni,
seni bana anlatsın.

yaz ki
mutluluk resmi yapılamazsa
şiirde can bulsun.

Tülay Tuncaboylu
20.04.2016


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ozana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ozana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OZANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL