Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Talip Tekeli
Talip Tekeli

Gonul evim

Yorum

Gonul evim

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

690

Okunma

Gonul evim

Gonul evi saraydir
Girmesi gereken bilirse ne taç aradir nede tahti
Bir minder ile yuva sıcaklığı
ne san nede sohrettir varlığı
Bir güler yüz birde vefası
Hem ilactir dertlerinin devasi
Huzurdur gonulun finansi
Çok başarıların öncüsü mutluluk edası
Yanacaksan yan ama tutme basimin tatlı belası.
Surguler sursem,kilitler vursam çabası
Han bilip dalsada, bu gonul onun yuvası
sözlerim sukuta ersede kalbimin narasi
Gonul evim açık basimin belası

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gonul evim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gonul evim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gonul evim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL