Gençlikte sevmek için yaşarız, yaş ilerledikçe yaşamayı severiz. saint euremond

Gelirsin diye

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

654

Okunma

Gelirsin diye

GELİRSİN DIYE
Gül yüzlü sevdiğim aziz sultanım
Gözüm hep yollarda gelirsin diye
Aşkın kaldırmaz mı sır perdesini
Umundum halimden bilirsin diye

Nasip dedim böldüm fazla yemedim
Bir gönül sevdası terk edemedim
Senden ve sevdandan başka demedim
Bir kere yüzüme gülersin diye

Sevda yangınına ilacta sabır
Sevda çekenlere yaşarken kabir
Hep gönlüm avuttum dilimde tekbir
Yanından bir oda bölersin diye

Öyle dertki başta koca dünya dar
Herkeste herkese olmuyorki yar
Umut ederimde kaygı daha var
Beklerim bir derman salarsın diye

Sevgi kurağaçtan meyve birirdi
Nefs saldı sineme çıktı oturdu
Mahbub haruna can bela getirdi
Gam kaldı yetmeden yolarsın diye

İster nefs de ister gönül adına
Beklerim boyna kol dolarsın diye
Saygılarımla Mahbub haruni

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gelirsin diye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelirsin diye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gelirsin diye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL