Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
RECEP DEMİRAY
RECEP DEMİRAY

Bence

Yorum

Bence

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1256

Okunma

Bence

Bence

Baharımı çöl etsende
Gözyaşımı göl etsende
Gül değil diken versende
Seni sevmek güzel bence

Aşkın dilimde değil ki
Şerrinde baş tacım bilki
Sen kötüde bilsen beni
Seni sevmek güzel bence

Umutsuzda olsa sözün
Kin dolu baksada gözün
Vermesende senden ödün
Seni sevmek güzel bence

Sevdan dilimde değil ki
Özlemde baş tacım bilki
Uzaktan da görsem seni
Seni sevmek güzel bence

Varsın hep hasret kalayım
Bağrıma taşlar basayım
Yeterki çatmasın kaşın
Seni sevmek güzel bence

Resmin bile yeter bana
Olmasanda derde fayda
Şu yalan şu boş dünyada
Seni sevmek güzel bence

Recep Demiray
Bence...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bence Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bence şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bence şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
19.6.2016 21:03:32
5 puan verdi
Duyguların dizelere yansıması güzeldi usta beğeniyle okudum
Kalemin susmasın
__________________________________Selamlar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL